Tulosta

Toto-pelit

Raveihin kuuluu olennaisena osana tietysti ravipelit joilla lisäät ravien jännitystä ja mahdollisesti voit poistua paikalta vieläpä onnellisena voittajana. Koska peleissä veikataan sijoituksia voi pelaamisessa olla avuksi kun seuraa aktiivisesti raveja ja hevosten suorituksia. Kaiken voi kuitenkin muuttaa se kuuluisa "musta hevonen", joka sekoittaa lopulta pakan, eli ravipeleissä puhtaalla onnellakin on iso sija. Autamme sinua kuitenkin pelivihjeillä joita julkaisemme sivuillamme. 

Laivakankaan pelipisteet

Voit pelata pelejä ravien aikana pelipisteissä, jotka sijaitsevat pääkatsomossa ja Kallen Kurvissa. Pelaaminen onnistuu täyttämälllä pelikuponki johon merkitään pelityyppi, lähdöt ja pelattavat hevoset. Pelikupongin kääntöpuolella on tarkemmat peliohjeet ja pelattavat kohteet näet esim. käsiohjelmasta. Pelikuponki maksetaan pelipisteeseen ennen starttia ja onnelliset voittajat selviävät kun voittajahevoset ovat maalissa. Valmiita porukkapeliosuuksia kannattaa myös kysyä Toto-myyjiltä.

Mikäli et pääse paikalle raveihin voit pelata Laivakankaan ravien lähtöjä tuhansissa pelipisteissä tai Internetissä.

Toto-pelien esittely

Toto-pelit järjestää Fintoto Oy. Tässä lyhyesti erilaisten pelimuotojen esittely.

Voittaja

Valitse hevonen joka tulee ensimmäisenä maaliin. Pienin panos on yksi euro ja voittoina palautetaan 85% pelivaihdosta. Peliä voidaan pelata kaikissa lähdöissä.

Sija

Valitse yksi hevonen joka tulee sijoittumaan kolmen parhaan joukkoon. Mikäli lähtölistassa on vain 4-6 hevosta, tulee pelatun hevosen sijoittua kahden parhaan joukkoon. Pienin panos on yksi euro ja voittoina palautetaan 85% pelivaihdosta. Peliä voidaan pelata kaikissa lähdöissä.

Kaksari

Valitse kaksi hevosta, jotka tulevat maaliin ensimmäisenä ja toisena. Keskinäisellä maaliintulojärjestyksellä ei ole merkitystä. Pienin panos pelissä on yksi euro ja voittoina palautetaan 79% pelivaihdosta. Peliä voidaan pelata kaikissa lähdöissä.

Troikka

Troikassa pelataan kolmea parasta hevosta maaliintulojärjestyksessä. Pienin panos on 0,50 euroa ja voittoina palautetaan 70% pelivaihdosta. Peliä voidaan pelata vain ennakkoon ilmoitetussa lähdössä.

Päivän Duo

Valitse voittajahevoset kahteen lähtöön. Pienin panos on yksi euro ja voittoina palautetaan 75% pelivaihdosta. Peliä pelataan vain ennakolta ilmoitettuihin lähtöihin.

Toto4

Valitse voittajahevoset neljään lähtöön. Voittajan halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan. Pelin pienin panos on 0,20 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Peliä pelataan vain ennakolta ilmoitettuihin lähtöihin.

Toto5

Valitse voittajahevoset neljään lähtöön. Voit halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan. Pelin pienin panos on 0,10 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Peliä pelataan vain ennakolta ilmoitettuihin lähtöihin.

Toto65

Toto65Valitse voittajahevoset kuuteen lähtöön.  Voittoon oikeuttavat 6 ja 5 oikein tulokset., mutta voit halutessasi pelata vain 6 oikein voittoluokkaa, jolloin voitto maksetaan kaksinkertaisena! Voit halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan. Pelin pienin panos on 0,10 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Peliä pelataan vain ennakolta ilmoitettuihin lähtöihin.

Toto75

Valitse voittajahevoset seitsemään lähtöön.  Voittoon oikeuttavat 7, 6 ja 5 oikein tulokset., mutta voit halutessasi pelata vain 7 oikein voittoluokkaa, jolloin voitto maksetaan 2,5-kertaisena! Voit halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan. Pelin pienin panos on 0,05 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Peliä pelataan vain ennakolta ilmoitettuihin lähtöihin.

Salama-pikapeli

Pelit Toto4, Toto5, Toto65 ja Toto75 voit pelata myös pikapelinä. Pikapelissä määrittelet vain pelin maksimihinnan ja Toto-järjestelmä tekee pelin puolestasi. Voit halutessasi valita itse osan hevosista ja antaa järjestelmän arpoa loput.

Peliaika

Kaikissa Toto-peleissä peliaika päättyy ensimmäisen kohdelähdön onnistuneeseen starttiin. Toto65-peli alkaa keskiviikkoisin lähdöstä 2 ja Toto75-peli lauantaisin lähdöstä 5.

Lisätietoja

Lisätietoja peleistä, tuloksista ja voitonjaoista saat Fintoton sivuilta: www.fintoto.fi

Ravipelaaminen | TotoLaivakankaan ravien pelivihjeetJuoksunselosuksetMidnight CupLady CupKartta LaivakangasRavipaketit yrityksilleLaivakankaan katsomoravintola PurjeValokuvagalleria | Laivakangas | Tornion RavitLaivakankaan nuorisotoiminta | Tornion Ravinuoret