Artikkelit

Tulosta

Helsinki International Horse Show retkelle ilmoittautuminen

Tornion ravinuorten retki Helsinki International Horse Showhun 19-21.10.2018

 

Tulevana syksynä on taas aika tehdä retki Helsinkiin katsomaan Horse Showta. Matkaa varten on kerätty yhteisesti rahaa myymällä raveissa arpoja sekä järjestämällä lapsille ongintaa ja rulettia, pitämällä talutusratsastusta sekä myymällä karkkia. Osallistumista on seurattu talkoopassein (1 leima/talkoilu raveissa, 1 leima/määrän x karkkirasioiden myynti). Matkaan osallistuminen edellyttää 15 leiman keräämistä talkoopassiin. Mikäli talkoopassia ei ehdi saada täyteen, voi puuttuvat leimat ostaa hintaan 20€/kpl. Tulevalla kaudella Torniossa on yhdeksät ravit sekä ainakin 5 muuta tapahtumaa, joissa talkoilemalla voi saada leimoja passiin. Uudetkin kerholaiset ehtivät näin kerätä leimat. Myös ponikuskit ovat tervetulleita osallistumaan.

 

Täysi passi (15 leimaa) sisältää:
- Osallistumisoikeus retkeen
- Matkat junalla
- Majoitus hotellissa
- Kokopäivälippu lauantain Horse Show näytökseen
- Aamu- ja iltapalan

 

Mitä osallistujan tulee maksaa itse:
- Omavastuuosuus 50€
- Ruokailut
- Mahdolliset ostokset Helsingissä
????
- Mahdolliset puuttuvat leimat 20€/kpl

 

Reissuun lähtee mukaan kaksi täysi-ikäistä valvojaa sekä kaksi apuohjaajaa. Retkellä ei liikuta omin päin Helsingissä vaan siirtymiset tehdään valvojien johdolla. Nyt onkin aika miettiä kotona, saatko kerättyä talkoopassia täyteen ja haluatko ostaa mahdollisesti puuttuvia leimoja.

 

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET HORSE SHOW RETKEEN ravinuorten sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 30.1.2018 mennessä. Ilmoittautumisessa tulee mainita osallistujan nimi, syntymäaika + henkilötunnuksen loppuosa (tarvitaan hotellin varaamiseen), osoite, puhelinnumero, huoltajien nimet ja puhelinnumero, josta saa kiinni retken aikana.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka jälkeen 50€ omavastuu tulee maksaa ravinuorten tilille FI72 5475 0020 1088 79. Viestikenttään ”Ravinuorten Horse Show retki” sekä osallistujan nimi.

Lisätietoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Huom. Kauden viimeiset ravit  ovat syyskuussa, tähän saakka on mahdollista kerätä leimoja. Tämän jälkeen mahdolliset puuttuvat leimat tulee maksaa itse.
Ilmoittautuminen reissuun on siksi jo tammikuussa, jotta ehdimme saada ryhmällemme vierekkäiset liput junaan ja Horse Showhun sekä varata vierekkäiset hotellihuoneet. Ilmoittautumalla ja maksamalla omavastuun varmistat paikkasi ja saamme tiedon, montako lähtijää retkelle on. Osallistujien ikäraja on 10-vuotta.