Ponikorttikurssi & poniraviasiaa

PONIAJOLUPAKURSSI
Laivakankaalla on mahdollisuus järjestää poniajolupakurssi lokakuussa, mikäli innokkaita löytyy tarpeeksi.
Ajolupakurssilla on teoriaa ja ajoharjoituksia, mutta kurssilaisten tulee osata valjastaa poni itsenäisesti ja hallita ponin ajaminen porukassa. Osa kurssista sekä loppukoe suoritetaan koululaisten syysloman (vko 42) lopussa pidettävällä viikonlopun korttikurssileirillä johon voivat osallistua korttia ajavat ja kortilliset oman tai lainaponin kanssa. Poniajoluvasta löytyy lisätietoa Hippoksen nuorisotoiminnan sivuilta http://www.hippos.fi/nuoriso/poniraviurheilu/poniajolupakurssi
P-ajoluvan kurssimaksu 85e, leirin hinta 100e/ravinuorten jäsen 150e/ei jäsen. Ilmoittaudu pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.8. mennessä.
 
ravinuoret @laivakangas.fi
0405762347/Riikka Keinänen
Terveisiä Laivakankaan ravinuorilta!
 
Ihan mahtavaa kun meidän kauden päätapahtumaan osallistuu näin runsaasti pohjoisen poneja molemmin puolin rajaa. Kiva kun olette mukana ja tsemppiä kaikille päivän kilpailuihin. Lämmin kiitos myös kaikille tapahtuman tukijoille sekä talkoolaisille, he mahdollistavat tämän päivän!
Laivakankaan ravinuoret on vielä pieni, mutta aivan mahtava joukko poneista innostuneita lapsia ja nuoria. Vuoden alusta vetovastuu on ollut minulla ja olen saanut mukavat poninuoret värvättyä kaverikseni ohjaamaan kerhoja ja leiriä, sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmaa ravitapahtumiin. Tulevina vuosina toivottavasti ponijengi kasvaa, ei pelkästään pituutta vaan myös määrällisesti. Tervetuloa rohkeasti mukaan meidän menoon ja meininkiin!
Keväällä meillä oli yhteinen kerho kaikille ja ikähaitari oli laaja. Syksyllä jatkamme kerhoa syyskuusta joulukuuhun ja edelleenkään kerhotapaamisissa ei ole ikärajaa, mutta nyt jaamme porukan kahteen osaan, pienempien kerho on alle 9-vuotiaille ja isompien kerho suunnattu yli 9-vuotiaille. Jäsenille kerhosta laitetaan sähköpostia piakkoin. Myös poniajolupakurssi pidetään lokakuussa, jos innokkaita uusia ponikuskeja riittää! Mikäli kerhot tai ravinuorten toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä.
Jee, kivaa ravipäivää kaikille!
Terveisin
Riikka Keinänen
ravinuoret @laivakangas.fi
0405762347