Laivakangas 2020 -hanke

Laivakangas 2020 -hanke (LAIKA2020) tekee tunnetuksi Länsi-Lapin Hevosystävät seuran toimintaa Laivakankaan raviradalla ja avaa yhteistyön ovia alueen hevosharrastajien, yrittäjien, alueen kylien, yrittäjien sekä koulujen ja oppilaitosten väliselle uudelle yhteistyölle.

Hankkeen tuloksena Laivakankaan alueen mahdollisuudet ovat tulleet uudella tavalla keskusteluun niin suurelle yleisölle kuin alueen aluekehityksestä vastaaville toimijoille ja organisaatioille.

Hankkeessa kirjataan toteuttamiskelpoiset uudet ideat kehittämisasiakirjaan, joka tulee syksyllä 2014 seuran johtokunnan käsittelyyn. Siitä se voidaan edelleen seuran ja sitoutuneiden toimijoiden kanssajatkojalostaa aluetta kehittäviin toteuttamis-/investointihankkeisiin.

Kokonaisuudessaan tähdätään hevostalouden , - yrittäjien ja -harrastajien, alueen oppilaitosten sekä alueen muiden toimijoiden parempaan vuorovaikutukseen sekä tiivistyvään yhteistyöhön ja sitä kautta alueen elämää niin asukkaiden kuin elinkeinoelämänkin kannalta piristävään vaikutukseen.

Projektin yhteyshenkilö

Projektipäällikkö
Airi Hakala
Puh. 040 594 4447

Our website is protected by DMC Firewall!