LAPIN AJAJAKUNKKU 2017

MIKA JAUHOLA

TORSTI RANTAKURTAKKO

MIKAEL NIVA

Normaalit ilmoittamissäännöt, kaikki hyväksytyn juoksun tehneet palkitaan 50 eurolla.

Korotetut palkinnot 8.8. raveissa

Länsi-Lapin Hevosystävät ry korottaa Tiistain 8.8."kakkosravien" ykköspalkintoja

Palkinnot ovat heppa-järjestelmässä jo päivitetty 800 - 1500 euron välille

Kilpailukutsut lehti on jo painettu ja siinä on matalammat ykköspalkinnot.

Lumitalkoot radalla

Lauantaina 25.3. pidetään ravitalkoot klo 10.00 alkaen.

Tarjolla on vatsantäytettä ja mm. Jauholan Helenan nakkikeittoa

Tervetuloa joukolla laittamaan paikkoja kuntoon raveihin!

Laivakankaan kilpailutiedote

Laivakankaan ravirata tarjoaa 26.3. raveissa kaksi raviponisarjaa

Järjestäjä haluaa tarjota kilpailumahdollisuuksia nuorille harrastajille, sillä raveja on pohjoisessa harvakseltaan.  Kilpailusarja a-poneille on Bodenin kanssa tulossa ja tälläkin halutaan lisätä poniravi-innostusta molemmin puolin rajaa.

Ruotsin ponilähdöt löytyvät www.travsport.se ja sieltä kilpailukalenteri

LAIVAKANKAAN AJAJALIIGA 2017:

Kolme parasta ohjastajaa palkitaan 500,300 ja 200 euron lahjakorteilla

LAIVAKANKAAN VALMENTAJALIIGA 2017:

Paras valmentaja palkitaan 500 eurolla, sijoille 2-5 sijoittuneet palkitaan pienemmillä lahjakorteilla

YHTEISTYÖKILPAILUJA NORRTRAVIN KANSSA

Norrtrav (Boden & Skellefteå) ja Laivakangas järjestävät yhteistyökilpailuja 2017 ainakin shetlanninponeille sekä lämminverisille.

Lämminveristen ”LAPPI-CUP” käsittää karsintalähdöt sekä Skellefteåssa että Laivakankaalla.

Karsintalähdöt ajetaan Tornion Laivakankaalla 6.5. enint. 30 720 € ja Skellefteåssa enint. 100 000 kr. Molemmista karsinnoista menee seitsemän parasta finaaliin Bodenissa 31.5. 2640 m ja karsinnasta finaaliin selvinneet kohtaavat kahdella matkalla volttilähetyksellä.

Finaali ajetaan Bodenissa 60 000 kruunun ykkösellä

MASTER PONICUP 2017

Tornion ja Bodenin raviradat järjestävät kilpailusarjan shetlanninponeille. Lähdöt ajetaan aikavälillä 3/2017 – 9/2017. Cupin osalähtöjä ovat Laivakankaalla ajettavat ponilähdöt sekä Bodenissa a-poneille Master Cupin ajettavat lähdöt.

Osalähdöissä sijoille 1-10 sijoittuneet ponit saavat pisteitä seuraavasti: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Eniten pisteitä kerännyt poni palkitaan Master-hiittikärryillä. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan tuotepalkinnoin. Kokonaiskilpailun pistelaskuun edellytetään vähintään yhtä starttia molemmilla radoilla Tornio & Boden.

TORNION RAVINUORET PONICUP 2017

Tornion raveissa ajetaan kaudella 2017 Tornion ravinuoret -ponicup. Cupin osalähtöjä ovat ponilähdöt Tornion raveissa. Jokaisen osakilpailun kolme parasta palkitaan ruusukkein. Kokonaiskilpailun voittajaponi palkitaan loimella sekä kokonaiskilpailun kolmelle parhaalle pokaalit. Lisäksi kokonaiskilpailun kolme parasta palkitaan Tornion ravinuorten lahjoittamin tavarapalkinnoin.

Hevarin ja Lapin hevosenomistajayhdistyksen Lapin kesäraviliiga

Lapin Hevosenomistajayhdistys järjestää yhdessä Hevari Oy:n kanssa Lapin kesäraviliigan, jonka osakilpailut ajetaan Sodankylässä 1.7., Kaukosessa 16.7., Kemijärvellä 23.7., Torniossa 8.8. ja Rovaniemellä 3.9.2017.

Liigassa ovat automaattisesti mukana kaikki ko. ravien toto-lähtöihin osallistuvat hevoset. Pisteitä jaetaan jokaisen lähdön viidelle parhaalle siten, että voittaja saa 10, toinen 8, kolmas 5, neljäs 3 pistettä ja viides 1 yhden pisteen. Eniten pisteitä keränneen hevosen omistaja saa Hevarin Cruiser -hiittikärryt. Yhteispisteissä toiseksi sijoittuneen hevosen omistaja saa Hevarin treenisilakompletin QH Star Tack. Tasapisteissä em. raveihin useammin osallistunut hevonen on etusijalla. Mikäli pisteet ovat edelleen tasan, ratkaisee ensisijaisesti voittojen määrä ja sen jälkeen hevosen voittama rahasumma em. raveista. Jos pisteet ovat edelleen tasan, ratkaisee arpa. Kilpailun järjestää Lapin Läänin Hevosenomistajat ry, jonka hallitus vastaa pisteiden laskusta, tulkinnoista tasatilanteissa ja palkintojen toimittamisesta.

Vaaliravit sunnuntaina 26.3. klo 13

Laivakankaan ravikausi jatkuu Vaaliravien merkeissä sunnuntaina 26.3. klo 13

Raviponilähtö starttaa klo 12.40

Teemana on vaalit, mukana on puolueita ja ehdokkaita näyttäytymässä potentiaalisille äänestäjille!

Ravintola Purjeessa voit nauttia ravintolakatsomossa parhailta paikoilta kotiruokalounaan 12 eurolla. Merja ottaa ennakkovarauksia ravintolaan vastaan puh. 0407429337

Ravinuoret järjestävät makkaranpaistopisteen grillikodassa leikkipaikan vieressä, siellä on mahdollisuus lunastaa omat makkarat ja pillimehut sekä paistella omaan tahtiin.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!